MATCHDATA

INFÖR/EFTER MATCHEN

Nyheter

Sidor

Kategorier

Meta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mycket är avgjort

30th september 2018

Vintern närmar sig och fotbollssäsongen går mot sitt slut.
Vi kan se fram emot fyra lag i division 1, damer nästa år. Om det är ett tecken på seriens sjunkande kvalitet eller en ökande skicklighet i distriktet kan diskuteras.
På herrsidan verkar Friska viljor bli bästa lag i distriktet och Härnösands FF har motsvarat de låga förväntningar som ställdes på laget före seriestarten och måste nog spotta i nävarna för att stå emot IF Älgarna som Öbackas lag 2019.
Den spänning som finns kvar ligger i om Kramforsalliansen behöver kvala eller inte.
IFK Umeås seger i helgen och de rykten som sprids om dålig stämning mellan tränare och några spelare i Alliansen låter inte bra.
I division 3 ska Högakusten försöka säkra sin plats genom ett framgångsrikt kval. Det gick bra ifjol men blir mycket svårare i år. Nyckelmatchen blir mot Sollefteå GIF på Nipvallen i första omgången.
Det pratas mycket om att både Junsele IF och Undroms IF kanske försvinner ur seriesystemet nästa säsong. Låt oss hoppas att det bara är illasinnade rykten.
För mig är höstens glädjeämne att min moderklubb Forsmo IF i sista ögonblicket vaknade till liv och förhoppningsvis spelar i division 5 nästa säsong med derbyn mot Långsele AIF.
Matcher jag deltog i på 50-talet.
Text: L-G Forslund

Tags:

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment