MATCHDATA

INFÖR/EFTER MATCHEN

Nyheter

Sidor

Kategorier

Meta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvaldramatiken återstår

11th oktober 2018

Kan Kramforsalliansens herrlag undvika kvalspel?
Svaret på den frågan beror på hur de två avslutande matcherna mot Piteå IF (h) och Härnösands FF (b) slutar och hur många poäng IFK Umeå tar mot IFK Luleå (b) och Ytterhogdals IF (h). Med två poängs försprång sitter Umeålaget i förarsätet.
Det är lätt att tro att redan avsågade HFF betyder tre lätta poäng för Alliansen men glöm inte att HFF stretat emot bra i de senaste matcherna.
Och hur tas Niklas Hälldahl emot på Högslätten nu i en annan klubbtröja?
I kvalet upp till herrtrean tar till synes helt samstämmigt och frivilligt Högakusten och Sollefteå GIF på sig favoritskapet. Lite vågat kanske med tanke på att Söråkers FF  var obesegrat i Medelpadsfyran fram till dess att sex (!) minuter återstod av seriespelet.
Enligt sportchefen Anders Qvist är hela SGIF:s trupp tillgänglig förutom målvakten Adrian Tarberg som passat på att resa bort. Nu tar rutinerade målvakten/tränaren Kristoffer Westerlund över vilket troligen inte innebär någon försvagning.
Slutligen kan Mark Twains berömda yttrande:”Ryktet om min död är starkt överdrivet” tillämpas på Undroms IF som föredömligt tidigt gjort klart med en meriterad tränare, Thomas Falkensson, som säkert kan bidra till ett framgångsrikt 2019.
Text: L-G Forslund

Tags:

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment