MATCHDATA

FÖRENINGS-/MATCHINFO

Nyheter

Sidor

Kategorier

Meta

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter stora ansträngningar är det nu klart att det blir matcher på Mon i Junsele till sommaren.
– Vi har greppat den sista möjligheten, säger Tomas Hellgren, fotbollens starke man i Junsele. Vi kommer att samarbeta genom att bli Sollefteå GIF:s andralag.
Upplägget liknar väldigt mycket det som gällt för Frånö SK och Kramforsalliansen i flera år. SGIF:s andralag kommer i herrfyran att uppträda under namnet Junsele IF och spela sina hemmamatcher på Mon.
– Vi har för få spelare och måste lita på att SGIF kan hjälpa oss och det borde kunna fungera bra, hoppas Tomas, nu när alla spelare är registrerade i samma förening (Sollefteå GIF).
– Klartecken från ÅFF är inhämtat så allt är klart för ett samarbete förutom ett ja på vårt styrelsemöte i morgonkväll, intygar Anders Qvist sportchefen i SGIF, och det betraktar jag som en formalitet.
Junseles trupp är alltför fåtalig, den består just nu mest av utländska spelare så där kan vi bidra, funderar Anders, men å andra sidan är en del av Junseles spelare av så hög kvalitet att de kan hjälpa oss i trean om vi drabbas hårt av skador och avstängningar.
Text: L-G Forslund

Tags:

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment