SIDINSTRUKTIONER

MATCHDATA

Nyheter

Sidor

Kategorier

Meta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

47 pojklagssspelare, alla födda 2004, samlas 10-13 februari för ett så kallat regionalt läger i Sundsvall.
Fem av dessa kommer från Ångermanland.
Det blir säkert kul och väldigt spännande.

Här är killarna som ska visa framfötterna i Nordichallen:
*Mahdi Afzali, Salsåker/Ullångers IF
*Axel Bergman, Arnäs IF
*William Lundmark Tidén, Härnösands FF
*Max Näs Linse, IF Älgarna
*Youel Seum Tsegai, Hägglunds IoFK
Svensk fotboll arbetar ambitiöst och målmedvetet med att inspirera och utbilda spelare i olika åldrar som befinner sig i olika utvecklingsstadium – bland annat för att ge metoder och verktyg för spelare arr ra ytterligare steg i sin fotbollsutveckling.
I februari genomför förbundet fyra regionala läger på lika många ställen i Sverige. Det är 16-åriga killar som inte tillhör elitklubbarnas akademier som kallas dit och ska erbjudas likvärdig utbildning som landslagsspelarna i samma ålder.
-Det har visat sig arr flera spelare tar denna väg till de vanliga landslagslägren, säger Tomas Turesson, spelaransvarig för de fyra lägren, på Svenska fotbollförbundets hemsida.
-Man gör ungefär samma saker som på ett landslagsläger. Man har fem träningar med olika fokus, det är alltifrån speluppbyggnad, komma till avslut och göra mål, kontringar och återerövning. Vi följer samma princip som ett landslagsläger.
Det är 47 spelare som har kallats till lägret i Sundsvall  och det är alla möjliga klubbar från Stockholms kommuner, Uppland, Gästrikland, Hälsingland, Jämtland/Härjedalen,Medelpad, Ångermanland och Västerbotten som är representerade.

 

 

 

Tags:

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment