SIDINSTRUKTIONER

MATCHDATA

Nyheter

Sidor

Kategorier

Meta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En gång till…

21st januari 2015

fotbolly

Vi har den senaste tiden återigen haft anledning att fundera över principerna för publicering av kommentarer på fotbolly.se.

Som bekant har vi ett system där vi godkänner inläggen innan de syns på sidan.
Det innebär att om någon inte har fått sin kommentar publicerad så beror det på de regler vi satt upp och försöker följa.
I de flesta fall försöker vi också via email ta kontakt med den som skrivit den refuserade kommentaren men tyvärr är det endast undantagsvis som den uppgivna emailadressen är korrekt.
För närvarande är vi flera personer som har behörighet att moderera kommentarer och självklart rådgör vi med varandra i kniviga fall.

 

Fotbolly.se ser som sin främsta uppgift att vara ett forum för fotbolls-folk och ge en möjlighet att diskutera fotbollsfrågor, kommentera artiklar eller att själv skriva inlägg.
Någon skyldighet att publicera anonyma kommentarer som inte platsar på vår sajt utifrån nedanstående policy har vi inte.

 

Fotbolly. se publicerar inte kommentarer som uppmanar till brott, rasism eller innehåller hot, beskyllningar och liknande mot namngivna förbund, klubbar, personer och fotbolly.se.

Fotbolly.se publicerar däremot gärna seriöst skrivna synpunkter och kritik mot namngivna förbund, klubbar, personer och fotbolly.se om skribenten uppträder under sin rätta identitet och undviker de värsta invektiven.

 

Tags:

9 Comments »

 1. om ni tror att mörka och censurera sanningen är ”principer” har ni inget inom idrott göra. där ska det va högt i tak och fria tankar. så länge dom ej är i diskriminerande syfte och ren lögn.

  där har ni jobba med era medeltids fasoner.

  Comment av tore — januari 22, 2015 @ 11:47

 2. att gömma bort censurera bort alla rasistiska uttalande är också kontraproduktivt, man kan då tro att rasismen inte finns…. vi har 20-30% sådana mäniskor i vårt samhälle, bättre att det kommer fram än sopa under banan….. det finns goda krafter som kan mot kommentera och avslöja dessa typer.

  Comment av tore — januari 22, 2015 @ 11:50

 3. Riktigt onödiga kommentarer, Tore.

  Comment av Pontus Larsson — januari 22, 2015 @ 18:02

 4. varför? du kan väl förklara vad du menar, för tysta kritik kommer du aldrig göra med billiga kommentarer, men har du en rimlig logsk förklaring lyssnar jag gärna 🙂

  Comment av tore — januari 23, 2015 @ 01:27

 5. En klok och bra princip Fotbolly.se! Att vara anonym och ges möjlighet att skriva vad som helst är inte ok!!!

  Comment av Fredrik Thelin — januari 25, 2015 @ 21:11

 6. Håller med Tore!
  Är det ej rasistiska påhopp ska man få skriva vad man tycker! Annars är vi snett ute!
  Hylla pennan å ha högt till tak!
  Cencurera alla rasister!

  Comment av Algare — januari 28, 2015 @ 00:09

 7. Så Algare tycker att vi ska ge utrymme till att anklaga namngivna personer, föreningar för exempelvis kriminella handlingar, bedrägeri och liknande.
  Kan bara konstatera att där går våra åsikter isär./L-G F

  Comment av LG — januari 28, 2015 @ 09:53

 8. LgF-så länge det ej handlar om olagligheter tycker jag att man ska få skriva i stort sätt vad som helst. Det är väl det journalistiken och tryckfriheten ska handla om? Sen om det är rasistiska saker eller annat olagligt så ska det självklart tas bort!

  Comment av Demokrati — januari 29, 2015 @ 22:03

 9. Som ägare till en fotbollsblogg, som detta är, så har man ju fullständig rätt att härska totalt över bloggen. Däremot så kan jag hålla med Tore, ta bort påhopp och annat som är kränkande på samma sätt. När det handlar om idrott så kommer det givetvis att delas ut kängor till höger och vänster och ingen kommer vara överens med någon annan. Det viktiga är att det inte rinner över till just påhopp och kränkningar. Det handlar om den idrottsliga prestationen, inte hudfärg, resultat på högskoleprovet och frisyrer.

  Comment av Mattias — mars 13, 2015 @ 11:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment