MATCHDATA

INFÖR/EFTER MATCHEN

Nyheter

Sidor

Kategorier

Meta

     

                                 

Det var första matchen med nya klubben för förre Arnässpelaren Rasmus Bergström (bilden).
Och betyget blev godkänt.
Åtminstone enligt BK Forwards tränare Peder Hessel.

Rasmus Engström spelade förra säsongen för division 3-klubben Arnäs IF. Anfallaren var en viktig kugge i laget och efter säsongen var det flera klubbar som visade intresse för 22-åringen. Efter provspel i bland annat Åtvidabergs FF, Bodens BK och BK Forward var det slutligen örebroklubben som vann kampen om det ångermanländska löftet.
I helgen kom den efterlängtade debuten i den gula BK Forward-tröjan när superettalaget Degerfors IF tog emot på klassiska Stora Valla i säsongens första träningsmatch. En spelmässigt jämn match enligt rapporterna, sedan är Degerfors lite effektivare (3-1-vinst efter 1-1  i paus).
– Vi möter ett klasslag från en högre division men tycker vi står upp klart godkänt i 90 minuter, skriver tränare Peder Hessel på klubbens facebooksida.
Förutom Rasmus har klubben värvat ytterligare två anfallare, Linus Zetterström, Karlstads BK och Adam Molin, Karlslunds IF.
– Vi har fått in tre starkt jobbande toppar som lovar mycket mera, poängterar Hessel.
Nästa onsdag  6 februari har talangen chans att visa upp sig igen då ex-allsvenska Brommapojkarna  står för motståndet på Grimsta IP.

Text: Olle Larsson

Tags:

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment