SIDINSTRUKTIONER

MATCHDATA

Sidor

Kategorier

Meta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

30th augusti 2019

Vill det sig illa kan Norrland nästa år vara utan allsvenskt herrlag.
Östersunds FK tycker jag har gjort en säsong med beröm godkänd med tanke på förutsättningarna.
Många viktiga spelare försvinner, massor med negativa skriverier, en i stort sett ny ledarstab och styrelse skulle vara förödande för vilken förening som helst.
Mest oroande är FIFA:s stenhårda bestraffning i samband med Ghoddos övergång. Den utdömda bestraffning framstår som väldigt hård men kan inte bedömas förrän alla fakta är på bordet.
GIF Sundsvall sparkar sin tränare, Joel Cedergren, efter urusla resultat. Det är oerhört fantasilöst då de flesta lag som tappar sina tre, fyra bästa spelare skulle fä svårt att vinna sina matcher. En styrelse som väljer att visa handlingskraft på det här viset tror förmodligen också på tomten.
I morgon är det derby i Härnösand mellan Härnösands FF och IF Älgarna. Både HFF:s Göran Dahlberg och IF Älgarnas Peter Skoglund vidgår att försiktiga resonemang pågår mellan klubbarna om ett samarbete nästa år. En årligt återkommande diskussion som hittills inte lett till någonting. Vi får se vad som händer inför nästa år.
Kramforsalliansen tappar sin motor och pådrivare ”Micke” Berggren som väljer att sluta för hälsans och familjens skull. En jättestor förlust som gör att Alliansen framtid de närmaste åren inte ser så ljus ut. Kanske lika bra att försöka bygga upp något i trean nästa år.
Sollefteå GIF kämpar hittills framgångsrikt för att undvika derbyn mot Forsmo IF nästa år. Intressant blir utvärderingen av årets upplägg med B-laget benämnt Junsele IF. En het potatis både på Nipvallen och Mon.
Slutligen en fundering. Har Svenska Fotbollförbundet någon klimatpolicy?
Det är svårt att tro det när man ser domartillsättningarna i division 2 och 3.
Inget beröm från Greta att vänta där.
Text: L-G Forslund

Tags:

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment