Matchdata VÅRA SERIER

VÅRA SKRIBENTER TIPPAR

INFÖR MATCHEN

Sidor

Kategorier

Meta

 

 

 

 

 

 

Startsida

21st april 2014

"Matchdata i våra serier" - Dubbelklicka

2015-04-03 09:35:08

lottat

Fotbolly.se vill ge våra läsare en samlad bild av distriktets fotboll.
Under samlingsrubriken "Matchdata i våra serier" finns det mesta som är värt att veta på ett ställe.

Under rubriken "Kommande matcher" kan man genom att dubbelklicka på matchen få veta tid, plats och funktionärer.

"Tabeller" bjuder också på uppgifter om en förening genom ett dubbelklick på föreningsnamnet i tabellen.

"Senaste resultat" ger med ett klick-klick på matchen info om målgörare, varningar, utvisningar, laguppställningar, byten och matchfunktionärer.
Allt eftersom det finns resultat att redovisa kommer en uppdatering.

Björna ”Bombers” betbolagets bombvinnare

2015-04-15 16:55:00

bombersDivision 4 Ångermanland ser enligt spelbolaget NordicBet Björna IF som klar favorit.
Ja, en riktig bombvinnare.
Men den som satsar pengar på ”Bombers” får inte mycket utdelning om det nu blir så.
Vill du kamma hem storkovan ska du i stället sätta en hundralapp på Nätra GIF.

Med mindre än två veckor kvar till seriepremiären i fyran så skruvas temperaturen upp en aning.
Nu har nämligen oddsen på seriens slutsegrare kommit.
Och favorit är förstås, Björna IF.
Ett spel på den lilla klubben Nolaskogs ger bara 1,75 gånger pengarna. Därefter är glappet stort till andrahandsfavoriten och fjolårsfyran KB65, som ger 4,50 gånger degen, och fjolårsfemman IF Älgarna, som betalar 8,00 gånger insatsen.
Desto bättre utdelning då om Nätra GIF går hela vägen. Oddset för detta är nämligen 45 gånger pengarna, vilket är högst för samtliga tolv lag i serien.

* Här är oddsen:
1) Björna IF   1,75
2) KB65   4,50
3) IF Älgarna   8,00
4) Höga Kusten Fotboll   10,00
5) Domsjö IF   15,00
6) Friska Viljor lag 2   20,00
7) Arnäs IF   20,00
8) Myckelgensjö IF 2   25,00
9) Frånö SK 2   30,00
10) Sidensjö IK   35,00
11) Ramviks IF   40,00
12) Nätra GIF   45,00
Men som sagt. Det här handlar bara om odds och prognoser.
Och bollen är som bekant rund…
FOTNOT: Fyrans premiäromgång är uppdelad på tre dagar enligt följande: 28 april: IF Älgarna-Myckelgensjö IF 2, 1 maj: Friska Viljor lag 2-Ramviks IF, Björna IF-Arnäs IF, Frånö SK 2-Höga Kusten, Domsjö IF-Nätra GIF, 4 maj: Sidensjö IK-KB65
Text: Olle Larsson

 

Läs våra profilers tips under rubriken "Våra skribenter tippar"

2015-04-10 21:23:37

Tippare-Kristoffer-Westerlund-2015

Div 2 Norrland Herrar

 Hej igen! 

Efter några månaders frånvaro är jag tillbaka på sidan igen. Nu med  äran att skriva om div:2 Norrland. När ”Lillen” först frågade mig ifall jag ville skriva, var jag tveksam. Av flera anledningar. Det tar väldigt mycket tid, mer än vad man tror. Jag spelar i serien och det kanske inte alltid känns rätt från alla håll, att jag då ska hålla på att tippa. Men samtidigt är jag en jättenörd och framförallt de lägre serierna i Norrland. Jag fullkomligt älskar div:2 Norrland. (den näst roligaste serien efter div:1 Norrland) och vill gärna dra mitt strå till stacken för att bidra till intresset.
Nu kör vi, hoppas ni hänger med!

 

Gällivare Malmbergets FF – Valbo FF
Två lag som jag ärligt ska säga att jag inte har någon jättekoll på. Två nykomlingar, långt från varandra. Valbos resultat på försäsongen har inte skrämt många lag i serien, men träningsmatcher och matcher gällande poäng, är helt skilda saker.

Gällivare Malmberget har satsat rejält efter kvalsegern i fjol mot Friska Viljor. Ett flertal duktiga engelsmän har plockats in från framförallt Ånge. Dock har man tappat duktiga Karl Cunningham till seriekonkurrenten Ånge IF.
Lång resa för Valbo, jobbigaste på hela säsongen. Tror Gällivares tyngd och hemmafördel väger tyngst i slutändan.

 

Sollefteå GIF – Söderhamn
Kommer inte skriva något om våra matcher i år.

 

Team TG FF – Bergsnäsets FF
Jag har på förhand tippat Team TG FF väldigt högt. En ambitiös tränare som jag bara har hört lovord från. En talangfull trupp som spetsats på med duktiga spelare från Mariehem. Men försäsongsmatcherna har inte varit bra, inte om man kollar till resultaten. Men vad spelar det för roll när det är dags att spela om 3p?

Bergsnäset är ett lag som jag aldrig sett spelat. Man vann div:3 Norrland och kommer så klart med gott självförtroende inför premiären. En snabb titt i tuppen, hittar jag ett flertal spelare som spelat på den här nivån tidigare och även någon som testat div:1. Alltså inget dåligt lag .
Men ska TGFF vara det topplag jag tror, ska de vinna på hemmaplan mot en nykomling.

 

IFK Östersund – Anundsjö IF
Här har det tappats spetskvalité hos jämtarna. Bröderna Lundbäck har lämnat för spel i Superettan. Hedberg har valt att gå tillbaka till Brunflo igen. Tur är att Patrik Kvarnlöf ändrat sig och kommer vakta målet även i år. Målsättningen enligt Adam Mattiasson är en bättre placering än i fjol, vilket blir tufft. Man möter samma motståndare i premiären i fjol, Anundsjö. DÅ vann man med 3-1 och Sebastian Lundbäck sprang åttor runt Anundsjös mittfält. Han är borta och Anundsjö förmodligen bättre i år.

Anundsjö då? Laget som senaste åren alltid legat i topp, men aldrig nått enda fram. Startelvan ser riktigt stark ut med ett flertal klasspelare. Men likt tidigare år, har man inte bredden för att förmodligen nå hela vägen fram. Själv är jag otroligt svag för Martin Dimoski, som helt klart är en av seriens bästa spelare. Man har värvat hypeade Mihail Turcan som enligt rapporter ska tillhöra seriens absolut bästa. Anundsjö är otroligt tunga i boxen och fyller på med mycket folk. När man sedan har Dimoskis ”serv”, förstår man att det kommer bli mycket mål i år. Jag tror Anundsjö maler sönder jämtarna och tar revansch för premiärförlusten i fjol.

 

Hudiksvalls FF – Härnösands FF
Jag har tippat att Hudik kommer vinna serien. Visserligen har man tappat Mehmed Hafizovic, men man har ersatt med kvalité. Man har en av seriens bästa målvakter, Niclas Larsson och försvarsspelet över lag, är väldigt solid. Man har fått bra matcher i Svenska Cupen och känner nog själv att man har stor chans att vinna serien.

Härnösand, som vanligt väldigt spännande att se vad de får ihop för lag. Här finner jag två av mina favoritspelare i denna serie, Robin Bergman och Johan Ödmark. Jag tror Hudiksvall borta, är årets svåraste match. Är det någon gång det ska vara bra att möta de, är det i en seriepremiär. Dock saknar man otursförföljde Jimmie Gustafsson. Blir en stabil hemmaseger.

 

Bodens BK – Ånge IF
Det här är en väldigt intressant match på förhand. Två tilltänkta topplag och Bodens tränare Stuart Gibson, tillhörde i fjol Ånge IF. Båda lagen har blandat friskt på försäsongen. Ånge har värvat in ett flertal spelare som kommer tillhöra toppen i serien. När även Jagne ser riktigt pigg ut på försäsongen, blir de livsfarliga.

Boden BK har tappat några duktiga spelare från fjolårets trupp. Bland annat lagkaptenen Haris Devic, men även till exempel Janne Turpeenniemi. Ett flertal spelare har kommit till. Två lag som vill spela en fotboll där man har initiativet, istället för att vänta ut motståndarnas misstag. Luktar kryss.

 

Selånger FK – Skellefteå FF
Är det något lag som jag tror kommer vara betydligt bättre i år, än i fjol, så är det Selånger. De har fått tillbaka Daniel Andersson efter en misslyckad sejour i IFK Luleå. Samme spelare som gjorde flest mål för Selånger i div:1 och petade ut Khreis från startelvan. Man har fått behålla stora delar av truppen och fyllt på med många juniorer från GIF Sundsvall. Mittfältsankaret Per Nyman håller så klart högsta klass.

Skellefteå har tappat mest hela (känns det som) truppen sedan degraderingen från div:1. Kvar finns dock Fredrik Enberg i målet som senast i div:2, blev utsedd till seriens bästa målvakt. Att man även fick behålla Linus Marklund på vänsterbacken måste ses som ett stort plus. Många lag var imponerad av den unga backen, i div:1 i fjol. Hjärnan säger en knapp bortaseger, men magkänslan säger kryss.

 

Tipset i sin helhet:
GMFF – Valbo 3-1
TGFF – Bergsnäset 2-0
Östersund – Anundsjö 0-2
Hudik – Härnösand 3-0
Boden – Ånge 1-1
Selånger – Skellefteå 1-1

 

BIK SK förstärker truppen

2015-04-14 19:39:55

Under den senaste tiden har division 1-laget BIK SK jobbat med att försöka förstärka truppen ytterligare. Igår fick man utdelning då två spelare från Moldavien, Danuta Chicu och Victoria Gurdis landade på svensk mark.

Danuta Viktoria

Vi har en stark trupp, men vi har varit lite känsliga för bortfall. Och som många vet så är det både skador och avstängningar som påverkar detta under en hel säsong, skriver BIK på sin hemsida.

Vi hade hoppats att de skulle komma redan förra veckan för att kunna medverka i Vårcupen den gångna helgen men Victoria tillhör Moldaviens landslag och de spelade EM-kval, vilket gjorde att de anlände först denna vecka.

Victoria spelar i första hand mittback medan Danuta är mest van med att spela mittfältare. Igår var de och tittade på lagets träning och träffade spelare och ledare, och enligt planen gör de ikväll tisdag sin första träning.

Gällande DM-semifinalen mot Hägglunds i morgon kommer de att åka med till Örnsköldsvik, sen får vi se vilken typ av speltid det blir.

/Tommie Andersson

Bild: BIK:s hemsida

 

 

En DM-final värd att vårda

2015-04-15 17:00:14

veckans fotbollNu är datumet spikat.
Onsdag 6 maj ska finalen i herrarnas DM avgöras.
Då möts Härnösands FF och Sollefteå GIF på Högslätten i Härnösand med avspark 19.00

Vi är många som känner att statusen på DM inte är vad den en gång var.
DM borde vara det finaste man spelar om, tyvärr är det inte så längre.
Klubbarna ser det mer som ett kval till Svenska cupen än spel om DM-medaljerna.
Vad ska då till för att bättra på statusen?
En ändring kunde vara, som förekommer i en del andra distrikt, att införa handikappsystem. Att ett lag från en lägre division får ett antal straffar som slås före matchen. På så sätt skulle det kanske bli intressantare och även förekomma någon skräll.
Nu avgörs årets final i början på maj, och vi kan bara hålla tummarna för att vädergudarna är på sitt bästa humör…
Nej, en sensommarkväll i juni – varför inte på sköna Brovalla IP?! – skulle ge finalen en betydligt festligare karaktär.
Så var det förr och då kändes det även som om statusen var lite högre.
Text: Olle Larsson

 

Hägglunds till DM-final och Svenska Cupen

2015-04-16 08:41:15

Gårdagens semifinal mellan division 2-laget Hägglunds IoFK och division 1-laget BIK SK blev en rysare. Ställningen var 1–1 (0-0) efter ordinarie tid och förlängning (2x15 minuter). Matchen gick hela vägen till straffar där Hägglunds till slut stod som segrare.

 

HiOFK-BIK SK 7-6 (1-1 efter full tid och förlängning)

1–0 (54) Marielle Nordlander, 1–1 (56) Simone Edefall

 

Matchen var jämn och inte speciellt välspelad. Publiken fick istället se en tillställning med många kampmoment och härlig dramatik. Båda lagen hade ett par riktigt vassa chanser men effektiviteten saknades denna afton.

Gårdagens resultatet innebär att Hägglunds är klara för final. Där möter man Själevads IK som tidigare i sin semifinal slog ut Härnösands SK.

Finallagen blir också distriktets bidrag till Svenska Cupen.

I första omgången får Hägglunds åka till Hälsingland för att möta IF Team Hudik (sista speldag 31/5).

Själevad står över första omgången och går tillsammans med lagen från damallsvenskan och elitettan in i omgång 2 (sista speldag 19/8).

Text: Tommie Andersson

 

32 år sedan klassiska Altins Cup rullade igång…

2015-04-17 16:46:07

UndromsIFZlatan var två år, Olof Palme var statsminister och 16-åriga Carola Häggkvist vann svenska melodifestivalen med låten Främling.
Det är några år sedan.
Trettiotvå närmare bestämt.

Det också nästan på dagen trettiotvå år sedan den första upplagan av Altins Cup i Undrom spelades. BK 80 stod som slutsegrare och en viss Roger Runesson blev stor matchhjälte.
Och sedan dess har turneringen blivit ett årligen återkommande arrangemang, först på grusplanen i Undrom, numera på Nipvallens konstgräsmatta.
-Anledningen till att cupen startade var dels att Undrom som enda förening hade egen grusplan och ville sälja in produkten, dessutom fyllde föreningen 50 år. En titt i backspegeln visar med all önskvärd tydlighet att cupen fyllt en stor funktion, skriver föreningen på sin hemsida
Ett 40-årsjubileum ligger inte alltför långt framåt i tiden.
Men jag måste ändå lyfta frågan – hur ser det ut om sex, sju år?
Kommer vi att ha någon turnering då?
Hur många av Ådalens och Västras klubbar förmår ställa representationslag på benen år 2022?
Återväxten är tunn på sina håll. Minst sagt.
Men låt oss nu glädjas så länge det finns lag från fyran och femman som kan ställa upp i Altins Cup.
Årets upplaga blir säkert en liten fest. Åtta lag kommer och gruppindelningen ser ut så här:
* Grupp A: Sidensjö IK (div 4), Undroms IF (div 5), Forsmo IF (div 5), Bjurholm IF (div 6).
* Grupp B: Frånö SK (div 4), Lugnviks IF (div 5), Wäija/Bollsta (div 5), ÅFF P 99.
Mitt tips är attdet blir en final mellan Sidensjö IK (med t o l v nyförvärv!) och Frånö SK.
Text: Olle Larsson

Här är försäsongens sista matchlista

2015-04-17 17:28:49

bollenTORSDAG 16 APRIL
U 17 division 1 Södra Norrland
IFK Östersund-Sollefteå GIF   4-1 2-1)
Målen: 1-0 (27) Samuel Albertsson, 1-1 (30) Kristoffer Sehlberg, 2-1 (33) Adrian Andersson, 3-1 (51) Joel Jonsson, 4-1 (90) Jesper Andersson
DAMER
DM Västerbotten
Spöland/Vännäs (div 2)-Flurkmarks IK (div 2)   3-1

 

 

FREDAG 17 APRIL
HERRAR
Träningsmatch
Ramviks IF – Kovland  1-1 (1-0)
Målet: Ramvik: Isak Engström

DAMER
Träningsmatch
IFK Timrå U-Bollsta IK   1-1

 

 

 

LÖRDAG 18 APRIL
HERRAR
Träningsmatch
Gottne IF-KB 65  1-4   (1-3)
Målen: KB 65: Jesper Persson 2, Tobias Johansson, Niklas Öberg
Kramforsalliansen-Höga Kusten Fotboll   Inställd
IFK Timrå (div 3)-Älgarna     4-1
Lycksele IF-Spöland/Vännäs (div 3)   5-0

 

U 17 division 1 Södra Norrland
Östersunds FK-IF Älgarna    2-1
IFK Östersund-IFK Sundsvall    6-0

 

UndromsIF*Altins Cup, Nipvallen, Sollefteå
Grupp A
Sidensjö IK , Undrom IF , Forsmo IF , Bjurholms IF
Grupp B
Frånö SK , Lugnvik IF , Wäija/Bollsta IK , ÅFF P99

GRUPPSPEL (1x30 min)
01 A 08.00 Forsmo - Sidensjö  0-2
02 A 08.45 Undrom - Bjurholm  3-1
03 B 09.30 Frånö - ÅFF P99    0-0 (jämn match)
04 B 10.15 Lugnvik - W/B  2-0
05 A 11.00 Forsmo - Undrom  0-0
06 A 11.45 Sidensjö - Bjurholm   3-0
07 B 12.30 ÅFF P99 - W/B  1-0
08 B 13.15 Frånö - Lugnvik  0-0
09 A 14.00 Undrom - Sidensjö  2-1
10 A 14.45 Bjurholm - Forsmo 1-1
11 B 15.30 Lugnvik - ÅFF P99  1-0
12 B 16.15 W/B - Frånö  1-1
*Gruppsegrarna går direkt till semifinal
....................................................................
13 17.00 Gr A4 - Gr B4 match om plats 7-8 (1x30 min)

Wäija-Bjurholm 1-1 (3-4 efter straffar)
....................................................................
Kvartsfinaler (1x30 min)
14 17.45 Gr A3 - Gr B2

ÅFF P 99-Forsmo 1-0
15 18.30 Gr A2 - Gr B3

Sidensjö IK-Frånö SK 0-1
....................................................................
Semifinaler (1x30 min)
16 19.15 Gr A1 - Segrare match 14

Undrom - ÅFF P 99  3-0
17 20.00 Gr B1 - Segrare match 15

Lugnvik IF - Frånö SK  0-0 (1-2 efter straffar)

Altins-cup

 

 

 

FINAL speltid 2x20 min.
18 21.15 Segrare match 16 - Segrare match 17
Undrom-Frånö SK 0-2
GRATTIS, FSK!!!
Bild: Frånö SK

 

 

o o o
*Team Sportia Cup i Umeå (Campus Arena)
Grupp 2
Mariehem SK lag 2-Björna IF    0-5
Målen: Martin Åberg 3, Håkan Holmgren, Emil Thors
Stöcke IF-Björna IF  0-4
Målen: Emil Thors, Daniel Persson, Håkan Holmgren och James Otim.

*Björna IF klar för semifinal, söndag 13.30

 

DAMER
Träningsmatch
Modo FF–Gideälven  12-0  (5-0)
Härnösands SK-Bollsta IK  3-1
Umedalens IF (div 1)-Hägglunds IoFK  0-1
Målet: Hannah Norberg
Gimonäs UIF (div 2)-Burträsk FF (div 1)     1-3
IFK Timrå (div 2)-Alnö IF      2-4

 

DM Västerbotten
IFK Åkullsjön (div 1)-Nysätra IF    7-0

 

*Team Sportia Cup i Umeå
GRUPP A
ÅFF F 00-Hörnsjö IF    0-4
ÅFF F 00-IFK Umeå   1-3
ÅFF F 00-Sandviks IK    1-2
GRUPP B
Västerbottens F 00-Remsle UIF    4-2
Betsele IF-Remsle UIF  1-2
Semikval; Hörnsjö IF-Remsle UIF     2-1
  Semikval: Remsle UIF-Sävar/Åkullsjön 2   2-3

 

SÖNDAG 19 APRIL
DAMER
Svenska cupen
Första omgången
Kiruna FF-Alviks IK
Bureå IF-Gimonäs UIF

 

Träningsmatch
Morön BK (div 1)-Notvikens IK (div 1)
Clemensnäs IF (div 2)-Norrbottens F99
Hägglunds IoFK lag 2-Domsjö IF  0-4 (0-1)

Målen: Johanna Björk, Moa Hedberg, Fanny Korkiakangas, Wilma Byström
Själevads IK lag 2 - Skorpeds SK  1-4  (1-3)

Målen: SIK: Mathilda Byström, Skorpeds SK:

 

*Team Sportia Cup i Umeå (Campus Arena)
Placeringsmatch 7-10
Betsele lag 2-Ångermanlands FF  F 00    0-1
15.15: Sandviks IK-Ångermanlands FF F 00

 

HERRAR
*Team Sportia Cup i Umeå (Campus Arena)
Semikval 2
  Björna IF-Stöcke IF   0-1
Match om 3-4:e plats
16.30: Björna IF-IFK Umeå

Träningsmatch:
IFK Umeå (div 3)-Spöland/Vännäs (div 3) INSTÄLLD

U 17 division 1 Södra Norrland
IFK Östersund-IF Älgarna
Friska Viljor-Strands IF (Skyttis konstgräs 16.00)

 

 

MÅNDAG 20 APRIL
HERRAR
Träningsmatch
Frösö IF (div 3)-Järpens IF
Nätra GIF-Hägglunds IoFK (Västanå Ip grus 18.30

Om matcherna

2015-04-19 12:55:14

Från Hudiksvalls hemsida:

 

Stark bortaseger mot Anundsjö, 2-1

2015-04-18 18:14
Det blev vinst i svåra bortamatchen mot Anundsjö, 1-2 (1-1). Återigen en prestation vi är mindre nöjd med. Mer glädjande är poängen vi tar med oss i bussen på väg hem.

Vi startar väldigt svagt och även om Anundsjö inte står för något skönspel så är de bättre än oss. De får utdelning när de slår en långboll in i vår box och deras spelare stöter in bollen.

Vi kämpar för att få till något konstruktivt men slutar oftast med en okoncentrerad passning till ingen. Vi får frisparksläge och Victor borrar upp den i krysset. Mycket snyggt. Efter målet tar vi över spelet och de blir mer och mer tillbakatryckta. 1-1 i halvtid är ett faktum.

Desto bättre startar vi andra halvlek då Victor låter vänstern tala igen. Han smeker fram en boll till Cihan som har löpt sig fri och ensam med keepern chippar han behärskat in 1-2.

Efter målet har vi vår bästa period i matchen och är det styrande laget. I minut 60 får Anundsjö en spelare utvisad och matchen blir ryckig.

Vi har fyra lägen att punktera matchen och Lucas är den som har samtliga. Ett skott dyker i överkant och tre skott på inspel snett inåt bakåt blockeras på mållinjen av försvarare.

Anundsjö lägger bara långa bollar och kastar långa inkast sista 30 min och får såklart lite tryck och farliga nästan situationer.

Istället för att spela av matchen blir vi för sugen att utnyttja ytorna som uppstår och vi avslutar lite med huvudet under armen. Det blir kalabalik i slutet men vi håller undan och vinner välförtjänt utan att imponera.

 Från HFF:s hemsida:

HFF- Boden 3-2

2015-04-18 19:09
Hemmapremiären i div 2 slutade med en seger för HFF med 3-2. Detta efter en målrik första halvlek och en mållös andra halvlek. Det började bra för HFF med ledningsmål efter 2,5 minuter och sedan fortsatte målkavalkaden halvleken ut.

Det blev som helhet en öppen och rolig match där spelet under hela matchen böljade fram och tillbaka. Redan i matchminut 3 fick HFF en frispark offensivt vid sin högra långlinje. Niclas "Bönan" B slog frisparken mot straffpunkten där bollen efter ett par studsar hamnade hos måltjuven Robin B som nästan föste bollen över mållinjen och därmed var det 1-0 till HFF. Efter 22 min fick Boden en exakt liknande frispark på sin högersida och ingen HFF:are lyckades markera bort Bodens långe mittback Gino Maro som enkelt nickade in kvitteringen till 1-1. Sedan dröjde det bara några minuter innan Johan Ö gjorde en av sina patenterade löpningar med bollen förbi flera Bodenspelare och efter samspel i straffområdet där även Robin B var inblandad kunde nye rumänen Adrian Borostean skjuta in 2-1 till HFF. Men säg den glädje som varar länge för efter ytterligare osäkerhet i HFF-försvaret kunde Boden snabbt göra 2-2 genom Oscar Stjernquist. Men mot slutet av halvleken kontrade HFF genom en långboll från Emil F i försvarslinjen fram till "Bönan" B som tack vare sin snabbhet kunde göra 3-2 till HFF. Båda lagens tränare var givetvis missnöjda med  respektive lags försvarsarbete under den första halvleken och därför kunde man förvänta mer tillknäppta försvar i andra halvlek. Och så blev det! Visserligen skapades några målchanser för bägge lagen och då några fler för Boden, men  det blev inga fler mål utan HFF-spelarna kunde nöjt inkassera en vinst med 3-2 efter en jämn match, där Boden hade några fler målchanser. HFF;s spelare gjorde alla en kämpainsats. Extra plus för andra halvlekens insatser till dom rutinerade försvarsspelarrna William A i målet samt backarna Edib K och David B. Bra under hela matchen var Adrian B (främst när han spelade på topp i första halvlek), vidare matchvinnaren "Bönan" B samt inte minst Johan Ö som glimtade till med underbara dribblingar, extrem snabbhet med bollen under kontroll samt med bra konstruktivitet. Robin B som alltid gör mål gjorde också en bra insats.
Skribent: Göran Dahlberg

Tags:

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.